Login with Facebook

Διαγωνισμός καλύτερου ιστολογίου 2012 - Ψηφίστε εδώ!


Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τρία μέρη . ΠΡΟΣΟΧΗ! πρέπει να κάνετε submit 3 φορές στις επιμέρους κατηγορίες για να είναι έγκυρη η ψήφος σας ( Γυναικεία ιστολόγια, γυναίκες που μας ενέπνευσαν και άντρες που αγαπήσαμε) ! O Διαγωνισμός ξεκινάει στις 1/12/2012 και λήγει στις 21/12/2012 23:59. Η ψηφοφορία όπως και το ερωτηματολόγιο στο τέλος είναι ανώνυμο και σε καμια περίπτωση δεν περιέχει προσωπικά στοιχεία. Μπορείτε να ψηφίσετε μία μόνο φορά, αλλά μπορείτε να καλέσετε φίλους να ψηφίσουν κοινοποιώντας αυτήν την ανάρτηση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους, σε περίπτωση κάποιου προβλήματος, επικοινωνήστε μαζί μας greekblogsbywomen@gmail.com. Για την διευκόλυνση της ψηφοφορίας, δεν θα γίνουν άλλες αναρτήσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι νικητές θα ανακοινωθούν λίγο πριν την Πρωτοχρονιά!


19 σχόλια:

To exete ftiaksei ligo mperdemena k dn mporei kaneis n vrei tpt!

Θα συμφωνήσω ότι είναι κάπως μπερδεμένα...
Και εμείς που συμμετέχουμε πως θα μπορούμε να τσεκάρουμε πως πάμε από ψήφους;

Πράγματι, είναι πολύ μπερδεμένη η κατάταξη των ιστολογίων και κουραστικό για μας να εντοπίσουμε τα ιστολόγια που μας ενδιαφέρουν. Αν δεν σας ήταν εύκολο να ταξινομήσετε τα ιστολόγια με διαφορετικό, πιο απλό τρόπο, θα μπορούσατε να τα κατατάξετε σε 3 διαφορετικές αναρτήσεις (διαγωνιστικές διαδικασίες). Επίσης, θα ήταν πιο εύκολο για μας να έχουμε και το όνομα του κάθε ιστολογίου δίπλα ακριβώς στον σύνδεσμο της/του δημιουργού του.

Ανώνυμε, θα θέλατε να μας δώσετε συγκεκριμένες προτάσεις πώς να γίνει πιο πρακτικός ο διαγωνισμός? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Mamma el, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότηα, στο τέλος αναλυτικά θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Αυτή η επιλογή έγινε σκόπιμα από το blog μας με σκοπό να αναδειχθεί αυτό το ιστολόγιο που πραγματικά είναι το αγαπημένο όλων και όχι αυτό που έχει προμοτάρει περισσότερο το διαγωνισμό.

Κάλλια, θα με ενδιέφερε να μου εξηγήσεις περαιτέρω τι έννοείς "θα μπορούσατε να τα κατατάξετε σε 3 διαφορετικές αναρτήσεις (διαγωνιστικές διαδικασίες)" για τον επόμενο διαγωνισμό. Ήδη υπάρχουν 3 διαγωνιστικές διαδικασίες ανάλογα με την κατηγορία βραβείου. Για το όνομα, θα μπορούσε να προστεθεί αλλά αυτό θα έκανε την ανάρτηση του διαγωνισμού διπλάσια! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Εννοώ, ότι θα μπορούσατε να κάνετε 3 ξεχωριστές αναρτήσεις (μία για τα γυναικεία ιστολόγια, μία για τις γυναίκες που μας ενέπνευσαν και μια για τους άντρες που αγαπήσαμε). Έτσι, θα ήσασταν όσο αναλυτικοί θέλατε (με το όνομα του ιστολογίου δίπλα στον σύνδεσμο ή -ακόμα καλύτερα- μόνο το όνομα του ιστολογίου) κι εμείς θα πηγαίναμε απευθείας στα ιστολόγια της κατηγορίας που μας ενδιαφέρουν.'Ισως κάποια κατηγορία να μην μας κεντρίζει το ενδιαφέρον και να μην θέλουμε να ψηφίσουμε εκεί. Προσωπικά, δεν με ενοχλεί που δεν έχω γνώση της κινητικότητας ενός ιστολογίου. Έχει μεγαλύτερη αγωνία όταν δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα. Βέβαια, σε αντίστοιχους διαγωνισμούς άλλων ιστότοπων, γινόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποια ενημέρωση, σχετικά με την κινητικότητα των διαφόρων ιστολογίων, αλλά -όπως είπα και παραπάνω- έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον έτσι.

Η κατηγοριοποίησή τους έγινε με προχειρότητα.Εκτός απ΄ την ιστοσελίδα του κάθε ιστολογίου καλό και πιο χρήσιμο στην ανέρευσή του θα ΄ταν να υπάρχει και τ΄ όνομά του(ο τίτλος του) σ΄ αλφαβητική σειρά και ξεχωριστά από ελληνικό με ξένο τίτλο!Σε τρεις κατηγορίες το πολύ για να βρίσκονται και ποιο εύκολα:Ποικίλης ύλης, τεχνών και παιδικά!

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια αγκαθι, θα κάνω μόνο 2 παρατηρήσεις:
1) Πριν την ψηφοφορία, δόθηκε το προσχέδιο στην δημοσιότητα γι αυτο ακριβώς το λόγο, δεν υπήρξαν όμως προτάσεις βελτίωσης από τους διαγωνιζόμενους. Παρατηρώ οτι τα περισσότερα σχόλια δε, δεν γίνονται από τους διαγωνιζόμενους.
2) ήδη έχει εξηγηθεί οτι η κατηγοριοποίηση έγινε σύμφωνα με την αρχική φόρμα εγγραφής και σύμφωνα με το τί έχει δηλώσει η κάθε blogger, πιστεύετε οτι έχοντας μόνο τρεις κατηγορίες θα βοηθούσε ή θα δυσκόλευε την διαδικασία?

Δε συμμετέχω στο διαγωνισμό, ούτε έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια, ούτε γράφω για λογαριασμό κάποιου άλλου(εάν υπονοείται αυτό) κι οι παρατηρήσεις μου είναι καλοπροαίρετες.Απλά επειδή τυχαίνει να φοράω γυαλιά δυσκολευόμουν να διαβάσω τις υποψήφιες ιστοσελίδες(και ποιος μπορεί τώρα να θυμάται ιστοσελίδα), ενώ θα ΄ταν πιο πρόσφορο ν΄ αναγράφεται κι ο τίτλος του.Τέλος εάν δεν τ΄ ανέφερα στις παρατηρήσεις ίσως να ΄ναι λόγω αμέλειας ή βιασύνης, αλλά πιστεύω ότι έστω και σαν σχόλιο να βοηθάει.
Υ.Γ.:Εάν θέλετε θα διευκολύνατε να βγάζατε το spam έγκρισης σχολίων, γιατί μερικές φορές η επιβεβαίωση είναι δυσανάγνωστη.
Σοφία

Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι? Μπήκαν να ψηφίσουν τα παιδιά μου, αλλά μόνο η μία τα κατάφερε. Στην άλλη μου κόρη βγάζει μήνυμα "ευχαριστούμε που ψηφίσατε!!!", ενώ δεν έχει ψηφίσει.Δεν μπορούν να ψηφίσουν 2 διαφορετικοί λογαριασμοί από τον ίδιο υπολογιστή?

Καλημέρα, απο το ίδιο Ip οχι.

Καλημερα!
Μπορουμε να ψηφισουμε μονο σε μια απο τις 3 κατηγοριες ; ή πρεπει να ψηφισουμε και στις 3 για να καταμετρηθει η ψηφοσ μασ;
Ευχαριστω πολυ
Ελανη Μ.

Καλημερα !
Μπορουμε να ψηφισουμε σε μονο μια απο τις κατηγοριεσ ή πρεπει να ψηφισουμε και στις 3 για να ειναι εγκυρη η ψηφοσ μας ;
ευχαριστω πολυ
Ελενη Μ.

Μπορείτε να ψηφίσετε σε όποια κατηγορία θέλετε, ή και στις τρεις. Η ψήφος σας θα μετρήσει κανονικά!

πολύ ωραία ιδέα! http://giotax.blogspot.gr/ αυτό είναι το δικό μου blog.τσεκάρετε αν μπορείτε...ευχαριστώ!καλή συνέχεια!(i follow you with bloglovin)

Βρίσκω πολύ καλή ιδέα την διοργάνωση του διαγωνισμού. Ο διαχωρισμός των blogs ανά κατηγορία, επίσης πολύ χειριστικός για αυτόν που ψηφίζει. Αυτό που θεωρώ απαραιτητο, είναι να υπάρχει και το όνομα του κάθε blog μαζί με το link, γιατί πολλές φορές είναι διαφορετικό από τη δ/νση και δεν το γνωρίζουμε μιας και μπαίνουμε μέσω του reader. Φυσικά δεν έχουμε χρόνο να τα επισκεφθούμε όλα αυτά για να δούμε ποιό είναι το καθένα.

Γεγονός οτι ειναι λιγο μπερδεμένα..
και ενω εχω και εγω ιστολόγιο απο το 2008 το mar9659 ,αλλά λογω πολλων υποχρεώσεων και κάποιου μπερδέματος του κωδικου μου, που ποτέ μου δεν άλλαξα εγω προσωπικά...,δεν μπορω να κανω εδω και ενα χρονο, ανάρτηση ουτε σχολιασμους στα ιστολόγια που παρακολουθώ..
ακόμη προσπαθω να βρω λύση...διοτι δεν θελω να ξανα στήσω καινούργιο blog και να χασω τους αναγνώστες μου κι'ολο το αρχείο του ιστολογίου μου...Αν μπορείτε να βοηθήσετε κάποιος -α θα σας είμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Καλή επιτυχία στις διαγωνιζόμενες-ους!

εγώ μπερδεύτηκα γιατι πρέπει να μπούμε 3 φορές κτλ.Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό.Προτείνω με μαιλ να μας στέλνετε την κάθε νέα σας παρουσίαση-)))
καλές γιορτές εύχομαι-)))

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...